Hvad kan du forvente af terapien?

I terapien vil jeg gøre mit bedste for at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan dele dine tanker og følelser frit.

Det, der fylder, er svært eller udfordrende for dig, vil vi sammen nænsomt folde ud, undersøge og give plads og derefter arbejde hen imod at skabe en mere sammenhængende helhed i dig.

Jeg arbejder ud fra et fokus på det ressourceorienterede, hvor vi gennem integrerende samtaleterapi, drømme- og tegnearbejde, gradvist kan opbygge en større bevidsthed og rummelighed i dig selv.

Vi kan også inddrage andre metoder som sanse- og kropsterapeutiske øvelser, der giver dig redskaber til at være nærværende med svære følelser, eller du kan vælge at få Reiki Healing, som kan tilføre ro og afbalancering.

En vigtig del af terapien er også at udforske dine udviklingsmuligheder og dit potentiale og at integrere de forskellige aspekter af dig selv.

Hvis du vil vide mere om min tilgang til terapi og selvudvikling, kan du læse om Ole Vedfelts Kybernetiske psykologi og psykoterapi på www.vedfelt.dk