Om Mig

Mit liv har været en rejse fyldt med kreativitet og skabelse, som kulminerede i 23 år som selvstændig designer bag tøjmærket Best Behavior. Sammen med min bedste ven fulgte jeg en livslang drøm, der bragte spænding, sjove oplevelser og kreativ udfoldelse, men også udfordringer, der var med til at skubbe mig i andre retninger.

For 12 år siden blev jeg mor for første gang, og i det, opstod der en kæmpe glæde sammen med en dyb længsel efter noget, jeg ikke kunne definere klart. Denne længsel blev starten på en indre proces og en interesse for krop, sind og menneskelig udvikling.

Jeg begyndte at uddanne mig til psykoterapeut på Vedfelt Instituttet med fokus på at udforske den indre kreativitet og de selvregulerende kræfter, gennem især meditation, kropsterapi, drømme- og tegnearbejde.

I dag ligger min passion i at hjælpe andre med at udforske det svære, genopdage sig selv og vække de ressourcer og det uudnyttede potentiale, vi alle bærer inden i os selv og i vores relationer.

”Når én dør lukkes, åbnes en anden.... men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne”

Alexander Graham Bell